Domaća semena
od davnina

Naša želja je da na jednom mestu ponudimo semena koja su se koristila generacijama i semena koju će koristiti buduće generacije.

Mi smo mali proizvođači , reklo bi se – hobisti. Naše proizvode nećete naći u prodavnicama ili pijacama.

Uzgajamo povrće prvenstveno za naše potrebe na organski način (bez mineralnih đubriva i prskanja), ali kako su naši prijatelji i poznanici prepoznali nas trud (čitaj: paradajz koji ima ukus ) rešili smo da višak našeg povrća ponudimo preko našeg sajta i društvenih mreza).

Takođe, semena koja nudimo su iz naše bašte, ne kupujemo i ne preprodajemo tuđa semena (što je dosta uzelo maha kod drugih prodavaca semena na internetu) Iako smo „proširili“ proizvodnju, i dalje naše količine nisu velike jer nam je kvalitet iznad kvantiteta.

Trudimo se da pakujemo zadovoljavajuci broj semena u naše kesice (paradajz , paprika) , u mnogim slucajevima 2 do 4 puta više od naše konkurencije. U ponudi imamo i rasad. Za njega je najbolje da rezervišete na vreme preko našeg e-mail-a i telefona koji mozete naci na našem sajtu.

Mi naša semena iz bašte ne tretiramo, nudimo samo čisto i prirodno seme, naša semena nisu Hibridna i GMO. Sva naša semena su striktno uzgajana bez korišćenja veštačkog đubriva i pesticida. Veliki broj naših semena su bila poznata još u 18. i 19. veku. Mi verujemo da svako može i treba da uzgaja svoju hranu. Semena koja nudimo ne pripadaju niti jednoj korporaciji (nisu patentirana). Naša semena su Heirloom, tako da nije potrebno da svake godine kupujete iznova seme, već možete koristiti seme koje dobijete iz vaše bašte. Ako niste bili u mogućnosti da sami sačuvate seme, uvek možete naručiti od nas prirodno i čisto seme.

Heirloom Semena